Главная » 2009 » Июль » 29 » Криза зруйнувала особисте життя майже третини американців
13:55
Криза зруйнувала особисте життя майже третини американців

Майже третина американців (29 відсотків) поскаржилися на те, що криза привнесла в їх життя більше стресу, а також призвела до погіршення або повного руйнування взаємин з близькими, включаючи брак. Про це мовиться в результатах опитування, проведеного банком ING Direct. Для порівняння, у Франції про це заявили 24 відсотки респондентів, в Канаді - 23 відсотки, а в Германії - 12 відсотків.

При цьому 40 відсотків американців заявили, що через кризу і рецесії в економіці США їм доведеться вийти на пенсію набагато пізніше, ніж планувалося спочатку. 34 відсотки респондентів, які заявили про це, упевнені, що тепер їм доведеться вийти на пенсію на десять років пізніше, ніж планувалося до рецесії. При цьому 16 відсотків жителів США заявили, що головною метою накопичень для них стала майбутня пенсія, повідомляє ХРЕЩАТИК.

Якщо говорити про економію, то найпопулярнішим серед американців способом вважається приготування їжі вдома. При цьому приготовані заздалегідь обіди респонденти також беруть на роботу. Економії гроші таким чином надають перевагу 53 відсотку опитаних. Для порівняння, в Італії про це заявили 20 відсотків опитаних, а в Канаді - 44 відсотки.

Відмова від використання кредитної карти при розрахунках за покупки є другим за популярністю способом економити гроші. Про це розповіли 46 опитаних в США респондентів.


PRESS-КАРПАТ




Категория: соціо | Просмотров: 499 | Добавил: moderator | Теги: криза, американці, заощадження | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]