Главная » 2009 » Июль » 28 » Сьогодні на Землю має звалитися сумка з інструментами американської астронавтки
12:09
Сьогодні на Землю має звалитися сумка з інструментами американської астронавтки

На жителів Землі може пролитися незвичайний "дощ" із уламків інструментів, втрачених у космосі астронавткою NASA під час виходу у відкритий космос у листопаді минулого року.

Те, що залишиться від сумки з інструментами, сьогодні, 28 липня, має досягти поверхні планети.

Спочатку падіння "космічних посланців" очікувалося 25 липня, але потім вчені перерахували дату "міні-Апокалипсиса". Щоправда, фахівці так і не визначилися, в якій саме точці нашої планети це може трапитися.

Як розповів експерт у ракетно-космічній галузі, "інструменти для роботи у відкритому космосі виготовляються зі спеціальної високолегованої сталі, тому цілком ймовірно, що деякі фрагменти не згорять у щільних шарах атмосфери, а сягнуть поверхні Землі".

Однак, за статистикою, переважна більшість уламків і космічного сміття згорять при входженні в атмосферу нашої планети, тому шанси зіткнутися із "подарунком з небес" мізерно малі, повідомляє За Україну!

Нагадаємо, у листопаді минулого року американська астронавтка українського походження Хайдемарі Стефанишин-Пайпер втратила сумку з інструментами під час виходу у відкритий космос. Сумка, що за розмірами нагадує середній рюкзак, була одним із найбільших об'єктів, які коли-небудь "випадали" з рук людей, які працювали у відкритому космосі.

PRESS-КАРПАТ


Категория: світ | Просмотров: 597 | Добавил: moderator | Теги: астронавти, Сумка, космос | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]