Главная » 2009 » Июль » 27 » Кабмін затвердив план заходів щодо реконструкції аеропорту "Львів"
15:42
Кабмін затвердив план заходів щодо реконструкції аеропорту "Львів"

Кабмін затвердив план заходів щодо реконструкції аеропорту "Львів"

27.07.2009    15:32

Кабінет Міністрів затвердив план заходів щодо реконструкції аеропорту "Львів" у рамках підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це скзаано в розпорядженні Кабміну №864-р від 24 червня.

Уряд доручив Міністерству транспорту й зв'язку, Міністерству регіонального розвитку й будівництва, Львівській обласній державній адміністрації за участі державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" до 30 листопада відзвітуватися про стан проектної документації щодо реконструкції існуючого пасажирського й до 1 листопада - з будівництва тимчасового терміналів аеропорту "Львів".

Також Кабмін доручив цим відомствам разом з Державним комітетом із земельних ресурсів до 22 вересня, вирішивши питання про виділення земельної ділянки, відзвітуватися про стан такої документації з будівництва нового терміналу аеропорту й провести відповідну експертизу всіх об'єктів.

Разом із цим уряд доручив Мінтрансзв'язку до 5 серпня визначити перелік робіт із будівництва нового терміналу, і разом з Міністерством економіки й Мінрегіонбудом розробити й подати йому проект і титул будівель: до 20 жовтня - нового, до 1 грудня - існуючого й до 20 листопада - тимчасового терміналів.

Крім цього, Кабмін доручив Мінекономіки й Мінтрансзв'язку розробити й затвердити тендерну документацію для визначення генерального підрядника з будівництва нового (до 10 серпня) і реконструкції існуючого (до 1 грудня) терміналів, а також доручив Мінтрансзв'язку до 10 жовтня провести аукціон, визначити інвестора й укласти з ним договір про будівництво нового терміналу.

Як повідомлялося, 22 липня Кабмін затвердив порядок проведення аукціону із залучення інвестора для будівництва термінала аеропорту "Львів" і керування аеропортом.

22 червня уряд затвердив відкориговану державну програму підготовки до ЧЄ-2012 з футболу, а також вирішив викупити 17,2 га земельних ділянок у населення для громадських потреб і надати їх у постійне користування аеропорту.

ukranews.com

За достовірність і вірогідність матеріалів несе відповідальність автор, редакція INTV не відповідає за помилки у новинах із інших сайтів.
INTV послуговується офіційним правописом України.
Категория: соціо | Просмотров: 583 | Добавил: foto-uzh | Теги: лвів, затвердив, press-КАРПАТ, аеропорт, кабмін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]