Главная » 2009 » Июль » 27 » У Києві сталася сутичка прибічників та супротивників приїзду до України Московського патріарха27.07.2009 11:48:29
15:37
У Києві сталася сутичка прибічників та супротивників приїзду до України Московського патріарха27.07.2009 11:48:29

У Києві православні християни Московського патріархату проводять хресний хід від Володимирської гірки до Києво-Печерської Лаври.

Як передає "Інтерфакс-Україна", у ході беруть участь близько 1 тис. вірян, котрі раніше були на молебні, який проводив патріарх Московський і всея Руси Кирил.

Під час проходження вулицею Костьольною учасників ходу зустріла акція протесту, організована УНА-УНСО.

Представники УНА-УНСО почали викрикувати гасла: "Валіза, вокзал, Москва", "Кирила на Курили". У цей час один з учасників акції протесту облив водою людей, що беруть участь у хресному ході. У відповідь учасник хресного ходу вбік представників УНА-УНСО кинув камінь.

Сутичку попередили правоохоронці, які вишикувались у шеренгу і розділили протиборчі сторони.

Більше бійок поки не зафіксовано, однак сторони і надалі влаштовують словесні перепалки. Так, представники православ'я, у відповідь на гасла УНА-УНСО, викрикують "Поруч із нами Бог", "Наш патріарх - Кирил".

"Інтерфакс-Україна"

PRESS-КАРПАТ

Категория: релігія | Просмотров: 638 | Добавил: foto-uzh | Теги: сутечка, москва, приїзд, press-КАРПАТ, Патриарх, Київ, Кирилл | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]