Главная » 2009 » Июль » 25 » Гравець "Шахтаря" днями підпише контракт з іспанським грандом
22:13
Гравець "Шахтаря" днями підпише контракт з іспанським грандом
Схоже каталонській «Барселоні» таки вдалось домовитися про перехід з донецького «Шахтаря» українця Дмитра Чигринського. Принаймні, так заявляє наставник донеччан Мірча Луческу. Про це повідомляє «Террикон» з посиланням на головного редактора «Ель Мундо Депортіво» Сержи Соле.

За його словами, наставник «Шахтаря» Мірча Луческу виступив на Радіо Каталонії, де розповів, як йдуть справи. «Барселона» зробила хороший трансфер, – сказав Луческу в інтерв’ю COM Radio. – Чигринський звернувся до мене з проханням про перехід у «Барсу». Розумію його, адже у мене була подібна ситуація, коли я був футболістом в Румунії. Коли тебе хоче команда рівня «Барселони», ти не можеш сказати «ні».

Мірча Луческу також заявив, що для нього Дмитро Чигринський – кращий захисник у Європі, і що він не бачить причин, через які  Дмитро може не заграти у «Барсі».

«Розумію, що гравець хоче перейти в каталонський клуб з усіх сил. Хто б не хотів? Усі футболісти світу хотіли б. Розумію також потребу клубу продати Чигиринського, розумію «Барсу»... усіх», говорить Луческу, але при цьму додає: «Для мене Чигринський це дуже важливий гравець, найкращий захисник у Європі. Він кращий за Неманью Відіча тому не бачу причин, чому б Дмитро не міг грати за каталонців».

«Чигринському 22 роки, він виступав у трьох останніх розіграшах Ліги Чемпіонів і є гравцем збірної України. Це футболіст, який звик перемагати, може грати під тиском і завжди демонструє найвищий рівень гри», – підкреслив Луческу.

На даний момент «Барселона» працює над трансфером Дмитра і переговори з «Шахтарем» тривають.

Джерело: ЗІК

PRESS-КАРПАТ

Категория: спорт | Просмотров: 581 | Добавил: moderator | Теги: Барселона, шахтар, Чигринський | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]