Главная » 2009 » Июль » 25 » Останній британський ветеран Першої світової пішов із життя
20:17
Останній британський ветеран Першої світової пішов із життя
"Із найбільшою скорботою ми сповіщаємо, що пан Геррі Петч помер в суботу вранці, 25 липня. Йому було 111 років", - мовиться в повідомленні дирекції будинку пристарілих "Флетчер Хаус".

"Підготовка до похоронів проходить відповідно до останніх побажань Петча. Ми приносимо наші найглибші співчуття рідним і друзям покійного, а також мешканцям і працівникам "Флетчер Хаус", - сказано в документі.

Найстарший ветеран Першої світової Генрі Уїльям Оллінгхем помер тиждень тому на 114 році життя.

Нагадаємо, 11 листопада 2008 року відзначалася дев'яноста річниця закінчення Першої світової війни. У Лондоні на церемонії пам'яті загиблих були присутні троє з чотирьох британських ветеранів Першої світової.

Ветеран сухопутних військ Гаррі Петч виступив з промовою. Генрі Оллінгхем представляв на церемонії королівські військово-повітряні сили, а 108-річний Білл Стоун - королівський флот.

newsru.ua

За достовірність і вірогідність матеріалів несе відповідальність автор, редакція INTV не відповідає за помилки у новинах із інших сайтів.
INTV послуговується офіційним правописом України.

PRESS-КАРПАТ
Категория: соціо | Просмотров: 548 | Добавил: foto-uzh | Теги: press-КАРПАТ, Великобритания, Последний, Ветеран | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]