Главная » 2009 » Июль » 12 » Від потягу „бульбашкового” – до справжнього
17:58
Від потягу „бульбашкового” – до справжнього

Від потягу „бульбашкового” – до справжнього

Учасники Студентської республіки підтримали ініціативу ГО „Фронт змін”

 12 липня в рамках мультифестивалю «Студентська республіка» студенти різних вишів, що з’їхалися з усіх районів Закарпаття до Ужгорода,  організували незвичайний флеш-моб в центрі міста, який носив також соціальний характер. Ця акція, без сумніву, стала веселою радісною ходою, яка підняла настрій, та, окрім цього студенти приєдналися до заклику представників громадської організації „Фронт змін”  відродити Ужгородську дитячу залізницю.



Сама хода центром зайняла біля 30 хвилин, але за цей час багато з ужгородців пригадали дитинство, мильні кульки і охоче приєднувались до веселого натовпу. Тисячі мильних кульок піднялися над вулицями Корзо, Волошина, пл. Театральною. Даруючи людям посмішки, гарний настрій, теплі дитячі спогади, молодь прийшла на дитячу залізницю і спробувала запустити дитячий потяг у власному символічному стилі.


Студенти спробували зіштовхнути потяг в «правильному» напрямку, в напрямку маршруту, яким цей потяг ходив до 2008 року. Як казали організатори, ці зусилля носили символічний характер. Вони показали, що студентам небайдуже те, що в місті не працює дитяча залізниця, яка радувала дітей та дорослих з 1947 року і була побудована жителями Ужгорода на тодішніх «суботниках» в 1945 році. Аби привернути увагу громадськості до цієї проблеми, учасники флешмобу закликали усіх перехожих прийти в 15 липня на залізницю та допомогти у її прибиранні.


Детальнішу інформацію про умови участі у волонтерському русі з відновлення дитячої залізниці можна отримати у громадській приймальній “Фронту змін” за адресою: м. Ужгород, пл. Ш.Петефі, 5.


PRESS-КАРПАТ

Категория: соціо | Просмотров: 735 | Добавил: foto-uzh | Теги: потяг, Роберт Бровді, Акція, Фронт Змін, бульбашки | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]