Главная » 2009 » Июнь » 3 » В Ужгороді Яценюк розповів, що вилікує Україну від корупції
15:59
В Ужгороді Яценюк розповів, що вилікує Україну від корупції
На презентації лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк зазначив, що приїхав у регіон, аби сформувати сильну команду. "Це ініціатива не для Яценюка. Вона для нас усіх. Немає людини, яка візьме на себе таку відповідальність, якщо її не підтримують люди. Я приїхав до вас за підтримкою, щоб у нас сформувалася група людей, яка здатна обіцяти тільки те, що виконує", - сказав він.
Лідер "Фронту змін" наголосив, що існують завдання, які у майбутньому постануть перед Ініціативою. Це подолання внутрішньої кризи, нова індустріалізація країни, сильна армія, розвиток агропромислового комплексу, формування здорової і освіченої нації.
Він також зазначив, що не вірить у примирення і об’єднання представлених у владі політичних сил заради країни, "тільки задля їхніх лідерів".
"Ми маємо змінити і розірвати це порожнє уражене коло корупції, політичної змови та української "візантійщини". Тільки це може бути ліками для спасіння України, для формування нової української політичної нації", - резюмував Арсеній Яценюк.
Офіс Закарпатського осередку Ініціативи Арсенія Яценюка "Фронт змін" розташований за адресою м. Ужгород, вул. Ш. Петефі, 5, тел. (0312) 61-57-77.
Просмотров: 550 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, Ужгород, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]