Главная » 2009 » Сентябрь » 11 » 19 вересня в Ужгороді буде весело і смачно
16:40
19 вересня в Ужгороді буде весело і смачно
Наступної суботи в Ужгороді відбудеться перший закарпатський фестиваль кулінарного мистецтва «Карпатський Рататуй-2009». З цієї нагоди організатори фестивалю провели прес-конференцію.

Журналістам презентували програму фестивалю. Кулінарно-мистецьке дійство розпочнеться о 12 годині урочистим відкриттям — проходом усіх команд-учасниць у супроводі оркестру. Після представлення учасників розпочнеться безпосередньо корнкурстна програма. А опісля виголошення переможців у номінаціях розпочнеться концерт, у якому братимуть участь закарпатські виконавці. На запитання, чи будуть зірки української попси, організатори пояснили, що воліли б бачити місцеві таланти на сцені фестивалю, оскільки у нас є чимало різноманітних колективів, які практично не мають змоги показати, на що вони здатні, виступити перед великою аудиторією. Окрім того, гостей заходу будуть розважать закарпатські КВНщики, проводитимуться конкурси, на кшталт «хто з’їсть більше вареників», тощо.
Програмою фестивалю передбачено смаження бика, китайський кухар буде готувати екзотичні страви і пригощатиме ними бажаючих, презентуватимуть свою продукцію винороби краю.
За тиждень до змагань уже зареєструвалися 14 команд, – повідомив АРТ-директор фестивалю Олег Мамченко. Хоч, очікується, що ще декілька команд зголосяться брати участь у першому кулінарному дійстві на Закарпатті. Також організатори повідомили, що у зв’язку з великою кількістю учасників, межі фестивалю були розширені. Якщо спочатку планувалося проводити його лише у Партерному сквері, що за будівлею ОДА, то зараз прийнято рішення використати сквер перед економічним факультетм УжНУ, де й буде розташована головна сцена фестивалю. Окрім того, організатори планують на час фестивалю зробити ілюмінацію.

PRESS-KARPAT

Категория: Ужгород | Просмотров: 616 | Добавил: moderator | Теги: кулінарія, Карпатський Рататуй, фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]