Главная » 2010 » Март » 8 » Анархістами керуватиме колишній комуніст
11:51
Анархістами керуватиме колишній комуніст

У райцентрі Миргород на Полтавщині днями створили міську організацію політичної партії «Союз анархістів України». Це єдина в області партійна організація анархістського спрямування. Свою ціль вбачає у звільненні суспільства від надмірного бюрократичного диктату.

Очолив місцеву партійну організацію колишній член Комуністичної партії України, депутат Миргородської міської ради Ігор Сухомлин.

- Комуністи кричать, що влада - трохи не золота. Комуністи – це гидота. Не треба кудись заглиблюватись у історію типу Голодомору чи репресій. Я бачу це по міській організації комуністів. В них мозги не в ту сторону працюють. Там були старі, віддані члени партії, які сповідували комуністичну ідеологію. А тепер їх - нема. Їх усіх вигнала голова з прибічниками, з тими, хто любить лизати. Зібрала навколо себе мусор. Там ідеологічних принципів і близько нема. Лише кучка людей, що хочуть щось отримати. Тому я вийшов з компартії. А анархісти мають ідеологію. Основний постулат – високий рівень місцевого самоврядування – пояснює кореспондентові Gazeta.ua Ігор Сухомлин причини, чому очолив місцевих анархістів.

Як повідомив голова політвиконкому партії В’ячеслав Азаров, Союз анархістів був офіційно зареєстрований у 2002 році. Керівник партії - Вадим Чорний, колишній мер райцентру Арциз на Одещині, бізнесмен.

Розповідають, що Вадим Чорний за часів перебування на посаді міського голови Арциза домігся, що апарат міської ради складався лише з 4 осіб. Таким чином він довів, що система місцевої влади сильно забюрократизована.

Микола МАРЧЕНКО
Категория: різне | Просмотров: 575 | Добавил: foto-uzh | Теги: керування, миргород, Україна, анархія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]