Главная » 2011 » Июнь » 3 » ТОВ "Хліб Інвестбуд" виконуватиме програму модернізації елеваторів та хлібокомбінатів ДПЗКУ вартістю 94,5 млн грн
11:11
ТОВ "Хліб Інвестбуд" виконуватиме програму модернізації елеваторів та хлібокомбінатів ДПЗКУ вартістю 94,5 млн грн
Хліб ІнвестбудКомпанія "Хліб Інвестбуд" виконуватиме програму модернізації елеваторів та хлібокомбінатів Державної продовольчо-зернової корпорації України (ДПЗКУ). Про це повідомляє прес-служба ДПЗКУ. ДПЗКУ у квітні 2011 р. анонсувала програму реконструкції та модернізації своїх виробничих і зернозберігаючих потужностей. Перший етап цієї програми передбачає проведення до кінця 2011 р. комплексу робіт з будівництва, реконструкції, відновлення, переобладнання, опорядження господарських і виробничих будівель 38 відособлених підрозділів (філій) ДПЗКУ, у тому числі 21 елеватора і хлібоприймального підприємства та 17 комбінатів хлібопродуктів.
Вартість робіт складатиме понад 94,5 млн грн. Фінансування відбуватиметься за рахунок власних (не бюджетних) господарських коштів корпорації.
Виконавцем ремонтно-будівельних робіт на підприємствах (філіях) ДПЗКУ за наслідками конкурсних відкритих торгів наприкінці травня ц.р. обрано компанію "Хліб Інвестбуд", яка володіє необхідними ресурсами і має ліцензію Міністерства регіонального розвитку та будівництва України на виконання усіх видів будівельних, монтажних, опоряджувальних робіт, а також на генеральний підряд у будівництві.
ТОВ "Хліб Інвестбуд" починаючи з 2004 р. неодноразово виконувало подібні замовлення з будівництва та реконструкції зернозберігаючих і зернопереробних підприємств для ДАК "Хліб України".

Категория: Україна | Просмотров: 687 | Добавил: foto-uzh | Теги: Хліб Інвестбуд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]