Главная » 2010 » Октябрь » 21 » «Два чартери для Азарова з агітаційними поїздками в Миколаїв і Одесу обійшлися українському платникові податків у півмільйона гривень»
14:49
«Два чартери для Азарова з агітаційними поїздками в Миколаїв і Одесу обійшлися українському платникові податків у півмільйона гривень»
Лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк заявляє, що за гроші українських платників податків керівництво уряду користується чартерними літаками фактично для агітаційних поїздок у регіони.

У середу на прес-конференції в Луганську, відповідаючи на запитання, яким чином можна побороти державну корупцію в Україні, Арсеній Яценюк розповів, як учора вилітав рейсовим літаком із аеропорту «Бориспіль» до Луганська. «В аеропорту був бурхливий рух - чекали прильоту літерного рейсу. Виявилося - прем'єр-міністр Микола Азаров повернувся з Миколаєва».

Лідер «Фронту Змін» розповів, як із Інтернету дізнався, що голова уряду був у Миколаєві фактично з передвиборчою агітаційною поїздкою. «Мінімум 250 тисяч гривень було витрачено, щоб чинний прем'єр поагітувати за партію влади. Чому за це повинні розраховуватися українські платники податків?»

Він нагадав, що аналогічну поїздку Микола Азаров здійснив у кінці вересня до Одеси, де «тільки те й робив, що агітував за кандидата від Партії регіонів Олексія Костусєва».

«Тільки два ці чартерні перельоти обійшлися бюджету мінімум у 500 тисяч гривень. Невже в державі немає важливіших цілей, на які можна витратити таку суму?» - додав лідер партії.

Арсеній Яценюк нагадав, що в Миколаєві голова уряду цікавився станом доріг. «Щоб дізнатися про стан доріг в Україні, не треба літати чартерним літаком. Можна запросити інформацію в письмовому вигляді або, в крайньому разі, поїхати автомобілем - це й дешевше для платників податків, й інформативніше», - підкреслив лідер «Фронту Змін».

Він вважає, що державним чиновникам високого рангу соромно користуватися чартерними літаками та державними дачами і витрачати на це державні кошти. «Ось із цього необхідно починати боротьбу з корупцією - з відмови від привілеїв для вищих державних чиновників», - підсумував Арсеній Яценюк.

Категория: вибори 2010 | Просмотров: 571 | Добавил: foto-uzh | Теги: Чартер, арсеній яценюк, азаров | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]