Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » Жириновський закликав купувати продовольство і відпочивати в Україні
18:44
Жириновський закликав купувати продовольство і відпочивати в Україні

Лідер ЛДПР, віце-спікер Держдуми Володимир Жириновський закликає активізувати економічне співробітництво між Україною і Росією. Про це він заявив у ході телемосту Київ-Москва "Російсько-українські відносини: чи можливе перезавантаження?", повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу в РФ.  На думку В.Жириновського, Росії й Україні вигідне економічне співробітництво по всіх параметрах. "Продовольство ми купуємо, перетинаючи Україну, у сусідів на Заході. Ну невже комусь це вигідно? Вам невигідно, і нам. Давайте тут домовлятися - всі, що Україна готова продати, ми маємо купувати в Україні", - заявив він, додавши, що Росії це "вигідно вже тому, що ми сусіди".

Перспективним напрямом В.Жириновський назвав також співробітництво у сфері відпочинку і закликав відпочивати в Україні, щоб не витрачати "п'ять мільярдів доларів на відпочинок у Туреччині та Єгипті".

Крім того, віце-спікер Держдуми РФ не виключив, що після президентських виборів в Україні Росія може відмовитися від будівництва обхідних газопроводів - "Південного потоку" і "Північного потоку". "Якщо переможе нейтральна фігура, ми не говоримо проросійська, але хоча б не прозахідна, і ми б вирішили економічні питання, то навіщо нам вкладати величезні гроші і тягнути паралельно ще кілька ниток газопроводів? Це дуже дорого", - сказав В.Жириновський.
 
Категория: Україна | Просмотров: 502 | Добавил: onok | Теги: Україна, Відпочинок, продовольство, Володимир Жириновський, купівля, заклик, рф | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]