Главная » 2009 » Октябрь » 16 » Закарпатська ДПА: Обережно, шахраї!
10:09
Закарпатська ДПА: Обережно, шахраї!
знакДержавна податкова адміністрація у Закарпатській області інформує, що останнім часом на території області почастішали випадки шахрайських дій з боку осіб, які, представляючись працівниками податкової служби, можуть звертатися до суб'єктів господарської діяльності Закарпатської області з метою незаконного отримання коштів чи інших матеріальних благ.
Як поінформували "PRESS-КАРПАТ" у відділі по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА у Закарпатській області, протягом жовтня 2009 року посадовим особам та власникам ряду престижних готельно-ресторанних закладів Закарпатської області надходили телефонні дзвінки від громадянина, який називає себе заступником голови ДПА у Закарпатській області Ковальовим (Ковальчуком) Валерієм Петровичем та робить замовлення щодо організації проживання і харчування 8-10 працівників ДПА. Вищевказаний громадянин телефонує з номерів 0683779978 або 0934214311. Також від його імені може телефонувати жінка, яка представляється Анастасією - секретарем заступника голови ДПА у Закарпатській області.
У подальшому, обумовлюючи терміновою необхідністю та знаходженням у дорозі, шахрай передзвонював керівникам готелів та ресторанів і просив придбати телефонні картки мобільних операторів на суму від 900 до 1200 грн. та повідомити йому їх коди поповнення.
Крім того, у зв’язку з розміщенням у мережі Інтернет інформації  про затримання та порушення кримінальної справи проти працівника податкової служби, ДПА у Закарпатській області уточнює, що на момент затримання особа, яка фігурує у справі, в органах податкової служби не працювала.
З метою запобігання можливим шахрайським діям щодо суб'єктів господарської діяльності Закарпаття звертаємося до всіх керівників та суб’єктів господарської діяльності області з проханням повідомляти про подібні випадки відділ по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Закарпатській області за тел.3-52-70.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 592 | Добавил: foto-uzh | Теги: повідомлення, Закарпаття, шахраї | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]