Главная » 2009 » Декабрь » 14 » Закарпатці готові потратити на різдвяний шопінг у Європі 10 мільйонів євро?
11:05
Закарпатці готові потратити на різдвяний шопінг у Європі 10 мільйонів євро?
Загалом на різдвяні подарунки за кордоном закарпатцями буде потрачено близько 10 млн. євроЗа даними фахівців туристичного ринку, жителі прикордонних територій Ужгородського, Берегівського, Мукачівського, Виноградівського району планують у найближчий тиждень відвідати різдвяні ярмарки в Угорщині та Словаччині.

Як свідчать результати ринкового дослідження, проведеного аналітичним відділом Туристично-інформаційного центру Закарпаття, з 1 по 10 грудня 2009 року, 25% респондентів, а це близько 30 тис закарпатців, що мають угорську візу спрощеного перетину кордону (малий прикордонний рух), планують відвідати торгові центри в Угорщині у межах дозволеного коридору. Серед власників багаторазових шенгенських віз, 20% респондентів прагнуть відвідати Угорщину, причому м. Будапешт переважає у вподобаннях. Саме 65% респондентів, з числа тих, хто виявив бажання виїхати на новорічно-різдвяні закупки за кордон, відзначили, що саме Будапешт зможе задовольнити їх очікування широким асортиментом товарів. Словаччину відвідають 10% власників шенгенських віз. Австрію та місто Відень відвідають 4% респондентів.
 
Загалом, 35% респондентів вважають, що у сусідній країні зможуть знайти модні товари зі знижками. На запитання, яку суму у середньому вони готові потратити на подарунки, то 45% респондентів відзначили суму, еквівалентну 300 - 500 євро. Загалом на закупівлю різдвяних подарунків за кордоном закарпатцями буде потрачено близько 10 млн. євро.
 
Як повідомив керівник Туристично-інформаційного центру Закарпаття Олександр Коваль, закарпатців приваблює традиційний різдвяний шопінг значним асортиментом товарів та продуктів, серед яких вони зможуть вибрати подарунок не лише собі а також своїм родичам, друзям, колегам по роботі.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 497 | Добавил: foto-uzh | Теги: товари, спрощений перетин кордону, шопінг, Закарпаття, знижки, різдв'яний | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]