Главная » 2009 » Сентябрь » 18 » За секс у режимі on-line – 300 доларів на місяць
09:46
За секс у режимі on-line – 300 доларів на місяць
Співробітники СБУ викрили у Харкові злочинне угруповання, яке протягом двох років розповсюджувало через Інтернет порнографічну продукцію власного виробництва.
В орендованій квартирі, розповіли у прес-службі СБУ, порноділки облаштували студію, де цілодобово в режимі on-line велася трансляція через Інтернет. У ролі порноакторок виступали 30 дівчат віком від 18 до 25 років. Всі вони вчилися у престижних вищих навчальних закладах, а порноакторками підробляли за “зарплату” – 300 доларів на місяць. Витрачалися організатори зйомок і на оплату послуг групи перекладачів. Та всі ці витрати окуповувалися сповна. Адже хвилина “спілкування” з українськими красунями коштувала інтернет-клієнтам два долари.

За викритими фактами проти порноділків порушили кримінальні справи за ст. 301, ч.3 ККУ – “виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів, вчинене за попередньою змовою групою осіб”. 

Омар УЗАРАШВІЛІ, "Високий Замок"

Категория: кримінал | Просмотров: 567 | Добавил: onok | Теги: кримінальні справи, порноіндустрія, інтернет, харків, Секс | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]