Главная » 2009 » Октябрь » 2 » За добу закарпатські прикордонники затримали 6 молдаван, 3 китаянок та одного іранця
15:46
За добу закарпатські прикордонники затримали 6 молдаван, 3 китаянок та одного іранця

За добу прикордонники Чопського прикордонного загону затримали 10 порушників кордону. Про це сьогодні, 2 жовтня, власкорові ЗІКу повідомив прес-секретар начальника Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій Бровко.

На ділянці відділу прикордонної служби «Новоселиця», за 1000 метрів від лінії державного кордону затримано 4 громадяни Молдови, чоловіки мали при собі закордонні паспорти та міграційні картки до м. Одеси.

Також прикордонниками відділу прикордонної служби «Ужгород» на залізничному вокзалі м. Ужгород затримано 2 громадян Молдови, котрі при собі мали документи та міграційні картки до Києва. Окрім молдаван, на цьому ж вокзалі затримано 3 громадянки Китаю, без документів, що засвідчують особу. Вони представили студентські квити та одну довідку, яка заміняє студентський квиток. А прикордонники відділу прикордонної служби «Чоп» затримали одного іранця, у якого закінчився термін дії української візи.
 
Категория: Закарпаття | Просмотров: 612 | Добавил: onok | Теги: Закарпаття, нелегали, Чоп, затримання, прикордонники | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]