Главная » 2009 » Октябрь » 27 » Відомого фінансового шахрая Роберта Флетчера незабаром буде засуджено - МВС
18:38
Відомого фінансового шахрая Роберта Флетчера незабаром буде засуджено - МВС

Відомого у світі організатора "Глобальної системи тренінгів" (Global Systems Trainings, GST), засновника команди фінансових шахраїв Роберта Флетчера незабаром буде засуджено. Про це сьогодні на брифінгу заявив начальник Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України Леонід Скалозуб, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

Керівник департаменту попередив, що оскільки справа знаходиться у стадії розслідування, багато інформації по ній розголошувати не може. Водночас Леонід Скалозуб заявив, що вину Роберта Флетчера доведено, обвинувачення пред'явлене, він знайомиться з матеріалами справи, яку буде передано до суду наприкінці жовтня або у першій половині листопада.

За словами Л.Скалозуба, ця організована злочинна група, до складу якої входять більше десяти осіб разом із Робертом Флетчером, займалася шахрайством. Залучення і використання коштів відбувалося по декількох проектах - це і будівництво житлових будинків, і яхт-клубів, це і купівля землі та автомобілів VIP-класу тощо. Наразі на всі ці землі, нерухомість, транспорт накладено арешт, по справі проходить понад 200 заяв громадян, і тільки по цим заявам загальна сума збитків становить більше 10 млн грн, зазначив він.

Начальник департаменту повідомив, що окрім цього, є ще оперативні матеріали, які використовуються у процесі слідства, нагадавши, що представництва Флетчер и Ко діяли майже у всіх регіонах України, а також у великих містах.

Міністри фінансів США, Швейцарії та багатьох інших країн збиралися припинити ці шахрайства, але вдалося це тільки Україні, резюмував Л.Скалозуб.
 
Категория: персона | Просмотров: 600 | Добавил: onok | Теги: фінансовий шахрай, розслідування, Роберт Флетчер, суд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]