Главная » 2010 » Февраль » 25 » Важливих рішень Янукович самостійно не прийматиме – Стоякін
11:39
Важливих рішень Янукович самостійно не прийматиме – Стоякін

Роль секретаріату президента Януковича буде не менш важливішою при прийнятті рішень, ніж роль секретаріату Ющенка. Про це сказав ГАРТу директор Центру політичного маркетингу Василь Стоякін.«У випадку відсутності свого уряду та проблем з призначенням губернаторів кандидатів на посаду голови Секретаріату президента буде чимало, – каже він. – Попередньо говорилося, що цю посаду обійме Льовочкін. Однак не виключено, що серед претендентів можуть бути і Азаров, і Колесніков».

Як зазначив політолог, роль СП, мабуть, буде не меншою, а то і більш потужнішою, ніж при Ющенку. Адже новообраний президент не надто високоінтелектуальний і не схильна до трудоголізму.

«У цьому він дуже схожий на свого попередника, який уявлявся, певний час, людиною інтелектуальною, – пояснює Стоякін. – Проте на посаді президента він продемонстрував, що в усіх випадках він воліє займатися трипільськими горщиками, а не проблемами держави. Це не ситуація часів Кучми, коли всі остаточні рішення приймав не голова адміністрації президента, а тільки президент особисто».

за матерiалами: ГАРТ
Категория: політика | Просмотров: 487 | Добавил: foto-uzh | Теги: виктор стоякин, Янукович, Украина, решения, Политика, Важные вопросы | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]