Главная » 2010 » Февраль » 17 » ВАСУ прийняв до розгляду скаргу Тимошенко і припинив рішення ЦВК зі встановлення переможця президентських виборів
13:57
ВАСУ прийняв до розгляду скаргу Тимошенко і припинив рішення ЦВК зі встановлення переможця президентських виборів

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) відкрив судочинство і прийняв до розгляду скаргу Юлії Тимошенко на встановлення результатів президентських виборів, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ВАСУ.

Також суд частково задовольнив клопотання Ю.Тимошенко, припинивши дію рішення ЦВК зі встановлення результатів для забезпечення позову, тобто, до завершення розгляду скарги по суті.

Щодо клопотання Ю.Тимошенко заборонити Віктору Януковичу складати присягу президента, то в цій частині клопотання залишено без розгляду, оскільки В.Янукович не є відповідачем у справі.

Дата і час початку слухання будуть визначені в середу, 17 лютого.

Раніше повідомлялося, що суддею-доповідачем у справі електронна система визначила Олександра Нечитайла.

Позовну заяву Ю.Тимошенко на дії Центральної виборчої комісії зі встановлення і оголошення результатів виборів президента України розглядатиме весь склад ВАСУ – 55 суддів, за винятком тих, хто перебуває у відпустці або на лікарняному. На розгляд позову передбачено два дні. Швидше за все, засідання відбуватиметься у відкритому режимі, за участю преси.

Категория: політика | Просмотров: 454 | Добавил: foto-uzh | Теги: вибори Президента, Украина, ВАСУ, Политика, суд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]