Главная » 2009 » Октябрь » 27 » У Росії зареєстровано перші випадки смерті від свинячого грипу
11:30
У Росії зареєстровано перші випадки смерті від свинячого грипу
Перші два випадки смерті від вірусу A/H1N1, більш відомого під назвою свинячий грип, зареєстровано в Росії. Про це повідомив голова Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко.
За його словами, в Читі померли дві жінки 29 і 50 років. "У обох підтверджено діагноз A/H1N1, у обох була пневмонія", - сказав Онищенко.
Він також зазначив, що з підйомом сезонної захворюваності ситуація з новим грипом ускладнилася, особливо на сході країни. "У ряді регіонів Росії ситуація ускладнилася. Це, перш за все, Чита, Хабаровський край, Сахалін, спостерігається зростання захворюваності в Амурській області", - повідомив головний державний санітарний лікар.
Усього в Забайкальї підтверджено 240 випадків грипу А/H1N1, а по Росії на вечір 26 жовтня - понад 1,3 тисячі, сказав Онищенко.
Як повідомлялося раніше, на початку жовтня в Росії розпочали промислове виробництво двох різних вакцин проти нового штаму грипу H1N1.
Нагадаємо, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, станом на 23 жовтня у світі в результаті зараження вірусом A/H1N1 померли майже п'ять тисяч осіб.
Категория: світ | Просмотров: 601 | Добавил: foto-uzh | Теги: Смерть, випадки, грип, зараження, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]