Главная » 2009 » Сентябрь » 18 » У партії Ющенка понад 20 мільйонів боргів по зарплатах
09:37
У партії Ющенка понад 20 мільйонів боргів по зарплатах
Заборгованість по зарплаті в різного рівня організаціях «Нашої України» становить 21,4 мільйони гривень. Про це повідомила прес-служба «Нашої України». Найбільша заборгованість по зарплаті є в Миколаївській – 1 мільйон 888 тисяч гривень – та Дніпропетровській – 1 мільйон 576 тисяч гривень – областях.

Заборгованість понад мільйон гривень залишається у Вінницькій, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській та Одеській областях, повідомляє «Українська правда».

У більшості областей існує заборгованість за 8 місяців, в деяких – за 7, у Харківській організації – за 3 місяці. Немає заборгованості у Київській та Чернівецькій областях, Києві та Центральному виконавчому комітеті партії.

Крім того, станом на 1 вересня у «Нашої України» існує заборгованість перед Пенсійним фондом – близько 6,6 мільйонів (у тому числі понад 1,8 мільйонів гривень штрафу) та заборгованість із податку на доходи фізичних осіб – понад 2,1 мільйон гривень.  Прес-служба наголошує, що «Наша Україна» – єдина партія в Україні, яка легалізувала свої доходи»:

«Ми здійснюємо розрахунки відкрито і сплачуємо внески до Пенсійного та інших фондів і податок на доходи фізичних осіб. Загальна сума таких платежів партії складає щомісяця понад 1,2 млн. грн. Наші працівники отримують легальну заробітну платню на банківські картки». 

Також у «Нашій Україні» звертають увагу на актуальність чіткого законодавчого регулювання діяльності політичних партій, в тому числі фінансового аспекту:

«Держава на сьогодні трактує політичні партії як підприємства, а діяльність партій в Україні регулює лише один закон».
Категория: політика | Просмотров: 555 | Добавил: onok | Теги: політична партія, регіони, зарплати, заборгованість, Наша Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]