Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » У Львові виборюватимуть пояс чемпіона кікбоксингу
17:23
У Львові виборюватимуть пояс чемпіона кікбоксингу
У Львові виборюватимуть пояс чемпіона кікбоксингу
18 вересня в приміщенні Львівського державного цирку планується провести вечір боїв за правилами К-1, ММА та кікбоксінгу. Головними боями цього вечора мають стати два поєдинки за титул чемпіона світу з кікбоксінгу за правилами К-1. У ваговій категорії 84,6 кг львів`янин Юрій РАК протистоятиме австрійському кікбоксеру Предрагу ЛАЗАРЕВИЧУ.
Львівська спортсменка Олена ОВЧИННІКОВА змагатиметься за чемпіонський титул у ваговій категорії до 56,4 кг з марокканською спортсменкою Імбалу Чкаїрі.
Як розповів тренер львівського клубу професійних єдиноборств «Юніон», до якого належать претенденти на чемпіонські пояси Віктор ЛАЗУРКО, бої за титул чемпіона світу у Львові проводяться вперше. З самого початку планувалося провести їх закордоном, зокрема, в Австрії та Єгипті. Проте, все-таки вдалося перенести двобої до Львова.
- Ці поєдинки є досить серйозними і нам хотілося б, презентувати їх львів`янам. Тож, надіємося на моральну підтримку мешканців міста. Адже, як говорять, вдома навіть стіни допомагають, - відзначив він.
Юрій Рак сказав, що готовий до бою.
- Я пройшов усю дистанцію підготовки до поєдинку. Хто з нас кращий та гідний звання чемпіона – вирішить двобій. Відеозаписів боїв суперника не переглядав. Але це не означає, що я його недооцінюю. Я серйозно розцінюю його та свої шанси на перемогу. До того ж суперники подібного рівня на ринзі мені вже зустрічалися. Зокрема, чемпіона Австрії я нокаутував у другому раунді, - розповів він.
- Я відчуваю серйозну психологічну відповідальність за цей поєдинок, – каже Олена Овчиннікова, - Він проходитиме вдома, тому необхідно перемагати. Чи траплялися в моїй спортивні кар`єрі поєдинки подібного роду важко відповісти, оскільки я реально оцінюю шанси всіх суперників. Я знаю всі сильні сторони Імбаїлу. Інтенсивно готуюся до двобою. Проте, як готується до бою суперниця, та що буде в її арсеналі – не відомо.

У Львові виборюватимуть пояс чемпіона кікбоксингу


Четверо українських бійців – представники Львова. Решта спортсменів, що виступатимуть за Україну на чемпіонаті будуть з Кривого Рогу, Запоріжжя, Києва. У трьох з дев`яти поєдинків змагатимуться жінки. А саме, Олена Овчиннікова, що представляє Львівський «Юніон» змагатиметься за титул чемпіона світу по версії К-1. Представниця Кривого Рогу Ольга ДЕНИСЕНКО проведе свій рейтинговий поєдинок проти чемпіонки Австрії також за правилами К-1. За правилами ММА змагатимуться дві львівські спортсменки - представниці клубів "ЮНІОН" та "Альянс". Досить цікавим та видовищним обіцяє бути бій ММА між представником Чечні, який є досить сильним в боротьбі та спортсменом з міста Києва. Суддівська колегія є міжнародною, та складається виключно з іноземців. Головний супервайзер турніру - представник Відню Фріц ЕКЗЕНБЕРГЕР.
Олександр ВОВКОТРУБ
Світлини Андрія Муралла
Категория: спорт | Просмотров: 723 | Добавил: foto-uzh | Теги: кікбоксинг, чемпіонат | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]