Главная » 2009 » Сентябрь » 29 » У Луцьку пограбували музикантів гурту «Ікебана»
17:34
У Луцьку пограбували музикантів гурту «Ікебана»

27 вересня близько 23 години до Луцького міськвідділу УМВСУ у Волинській області надійшла заява 24-річного лучанина Назара В. про пограбування. Про це 29 вересня ЗІК повідомили в УМВС України у Волинській області. Згідно заяви,  в період часу з 21-ої години 26 вересня по 15-ту годину 27 вересня з будинку, який розташований по вулиці Франка невідомі особи викрали музичні інструменти: електрогітару «Арія», бас-гітару «Ібанез», динаміки «Тесла», «Сівейшен», ревербератор, мікрофон, тюнер «Корг».

Як вдалося з’ясувати 29 вересня власкору ЗІКу, викрадене майно належить луцькому гурту «Ікебана». Соліст гурту Назар Вальчук повідомив власкору ЗІКу, що двері були вирвані разом з рамою. Не викликає сумнівів, що це не справа якихось місцевих бомжів, а злодії вчинили злочин за «наводкою» і напевно вже знали, куди подіти вкрадене. За попередньою оцінкою, вкрадено майна на 5 тисяч гривень.

Зараз відкрито слідство за фактом злочину.
 
Категория: кримінал | Просмотров: 597 | Добавил: onok | Теги: Луцьк, музиканти, пограбування, гурт Ікебана | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]