Главная » 2010 » Февраль » 24 » У Азарова найбільше шансів стати прем'єром - Тігіпко
10:16
У Азарова найбільше шансів стати прем'єром - Тігіпко

Сергій Тігіпко вважає, що Микола Азаров має найбільші шанси очолити уряд, а свої шанси оцінює на 5-10%.

"Скажу відверто: якщо ви мене запитаєте про мої шанси очолити уряд, то я вам можу сказати, що це відсотків 10... Навіть менше – 5% я даю на те, що стану прем'єр-міністром", - заявив Тігіпко.

На запитання, хто з названих новообраним президентом Віктором Януковичем кандидатів на посаду прем'єра, якщо не він, буде кращим главою уряду – Микола Азаров чи Арсеній Яценюк, – Тігіпко відповів: "Не хотілося б переходити на персоналії. Але я вважаю, що шансів очолити Кабмін усе-таки більше в Азарова. Він ставленик найбільшої фракції в парламенті".

"Гадаю, Миколі Яновичу буде легко вибудувати роботу Кабміну, міністерств, обласних структур – відновити вертикаль влади за допомогою президента Януковича. Але в нього можуть виникнути труднощі зі здійсненням реформ", - додав він.

При цьому на запитання, чи міг би він у такому випадку стати віце-прем'єром, Тігіпко заявив: "Ні, я не бачу себе на других ролях. Я можу давати свої пропозиції щодо проведення реформ, розповідати про своє бачення ситуації, але мені потрібно впливати на неї і реалізовувати свою, а не чужу програму".

за матерiалами: Комерсант-Україна
Категория: політика | Просмотров: 609 | Добавил: foto-uzh | Теги: тигипко, премєр-міністр, Украина, азаров, яценюк, Политика | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]