Главная » 2009 » Ноябрь » 12 » Туристи з Вінничини переорієнтовуються з Закарпаття на Єгипет і Туреччину
15:04
Туристи з Вінничини переорієнтовуються з Закарпаття на Єгипет і Туреччину
ВінницяЧерез епідемію грипу екскурсійні тури з Вінниці на Закарпаття відмінили, а підприємства туристичної сфери, орієнтовані на зимові курорти на Західній Україні, вже заявляють про обвал попиту і відповідно збитки. Вінничани ж намагаються сховатися від свинячого грипу у теплих краях.
Традиційно, вінничани рвуться у Єгипет та Туреччину. Але через епідемію і паніку, кількість бажаючих відпочивати у теплих краях значно збільшились.
- Найдоступніший за ціною - це Єгипет, вартість путівки 600 доларів на людину, - повідомили у турфірмі „Укрвінінтур”. – Але попит був дуже великий і путівки замовили лише ті, хто встиг. Раніше, ніж за 10 днів на відпочинок ви полетіти не зможете.
Про збитки через епідемію на місцевих турфірмах скромно мовчать. Але з нетерпінням очікують закінчення карантину, бо у перших числах грудня розпочинається лижний сезон у Карпатах. Сніг на Драгобраті вже є.
Моя Вінниця
Категория: Закарпаття | Просмотров: 612 | Добавил: foto-uzh | Теги: турист, Драгобрат, Карпати, Закарпаття | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]