Главная » 2009 » Сентябрь » 20 » Син віце-спікера Миколи Томенка збив людину
12:51
Син віце-спікера Миколи Томенка збив людину
Експертиза показала, що кількість алкоголю в крові пішохода становила 1,1 проміле

Син віце-спікера Миколи Томенка у Києві збив на пішохідному переході 20-річного юнака. У ДАІ стверджують, що ДТП сталося з вини пішохода. Як розповіли у прес-службі столичного ДАІ, ДТП сталося 16 вересня близько 20:00 у Солом'янському районі Києва.

Автомобіль Subaru Legacy, за кермом якого перебував 20-річний син віце-спікера Павло, рухався з боку Повітрофлотського проспекту в напрямку вулиці Урицького. На регульованому пішохідному переході цей автомобіль збив 20-річного жителя Київської області.

У ДАІ підкреслюють, що пішохід переходив дорогу на заборонний сигнал світлофора, і це підтверджено показаннями 4 свідків, у тому числі друзів потерпілого, які на момент ДТП знаходилися на тротуарі.

Внаслідок аварії пішохід отримав незначні травми (забій голови) і після надання медичної допомоги у лікарні був відпущений. Начальник столичного ДАІ Анатолій Сіренко зазначив, що "є документальне підтвердження того, що в момент ДТП пішохід знаходився у нетверезому стані".

"Експертиза показала, що кількість алкоголю в крові на той момент становила 1,1 проміле", - сказав він.

"Що стосується водія, то розслідування встановило, що в його діях не вбачається порушень правил дорожнього руху. Всі документи на автомобіль і право керування ним були надані співробітникам ДАІ, які прибули на місце ДТП. А медики встановили, що водій був тверезий", - заявив Сіренко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Газета по-українськи

Категория: ДТП | Просмотров: 708 | Добавил: onok | Теги: Павло Томенко, дтп, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]