Главная » 2009 » Сентябрь » 29 » Школа гарту
13:08
Школа гарту

Уже п’ятий рік у селі Великі Лази Ужгородського району дислокується особовий склад окремої роти мостового загону міста Чоп. Нею опікуються досвідчені професіонали: командир-підполковник Валерій Вівчарський, лейтенант Олег Козій та старший прапорщик Віталій Драгун.

За цей період тут пройшли вишкіл професійно-життєвого гарту десятки молодих людей, що заслужили шану як від свого начальства, так і від жителів села. У цьому році її, наприклад, удостоєні Михайло Головенко, Іван Кіндратяк, Йосип Глеба, Любомир Рошко та інші вишкільники.

Чимало представників особового складу загону неодноразово відзначалися грамотами, подяками та іншими формами заохоти до навчально-практичної діяльності, в тому числі й генеральним директором корпорації «Закарпатвинпром» Володимиром Гісемом.

Заслуговує похвали й те, що чимало з них на декретальні свята церковного календаря, що припадають на вихідні й недільні дні, не забувають і святої дороги до Господнього храму.
Юрій ШИП, для PRESS-КАРПАТ
Категория: Закарпаття | Просмотров: 604 | Добавил: onok | Теги: професійний гарт, Великі Лази, Закарпаття, вишкіл, Ужгородщина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]