Главная » 2009 » Октябрь » 15 » Рух на Львівській залізниці відновили учора ввечері
18:11
Рух на Львівській залізниці відновили учора ввечері

Унаслідок розгулу стихії на Західній Україні більш як 100 км ділянки залізниці залишилися без енергопостачання. Про це ЗІКу повідомили у прес-центрі «Укрзалізниці».

Надвечір 13 жовтня мокрим снігом з вітром були пошкоджені лінії живлення 110 кВ Закарпаттяобленерго на дільниці Воловець—Скотарське та «Львівобленерго» на дільниці Стрий—Любенці, унаслідок чого були знеструмлені 7 тягових підстанцій, а 14 жовтня залишилися відключеними тягові підстанції Мостиська-2, Судова Вишня (напрямок Львів—Мостиська), Любінь Великий (Львів—Самбір), Гніздичів (Стрий—Ходорів).

Для відновлення пристроїв електропостачання були задіяні аварійні бригади служб електрифікації та енергопостачання, а також колійної, сигналізації та зв’язку Львівської залізниці. Керував роботою спеціально створений оперативний штаб.

Негайно було організовано доставку 37 пасажирських поїздів, зненацька захоплених нечуваною негодою: електротяга була замінена тепловозною тягою, і пасажирів доправили до місця призначення. Поїзні бригади попередили пасажирів про можливе відхилення поїздів від графіку руху через негоду.

Для вантажних поїздів були оперативно розроблені маршрути слідування об’їзними коліями.

У відновлювальних роботах 14 жовтня 2009 року було задіяно майже 600 монтерів колії Львівської залізниці. У ніч з 14 на 15 жовтня працювало понад 900 монтерів колії. По станції Бескид (Львівська залізниця) були задіяні одна снігоприбиральна машина СМ-2 та 18 бензопил.

Станом на 18:35 14 жовтня рух поїздів на Львівській залізниці був повністю відновлений.
 
Категория: Україна | Просмотров: 616 | Добавил: onok | Теги: відновлення, Львівська залізниця, негода, рух поїздів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]