Главная » 2009 » Сентябрь » 17 » Російського мільйонера засудили до 8 років тюрми
09:53
Російського мільйонера засудили до 8 років тюрми
До 8 років ув’язнення засудив американський суд російського мільйонера Андрія Могилянського. Його визнали винним у тому, що він примушував дівчаток-сиріт з Петербургу до заняття проституцією.

Підприємець Андрій Могилянський ще дуже легко відбувся. Прокурори спочатку вимагали, щоб термін був у декілька разів більшим. Проте за те, що підприємець, який має російське і американське громадянство пішов на угоду з правосуддям і визнав свою провину, він одержав тільки 8 років тюрми. Спочатку Андрія Могилянського звинувачували за статтею організація кубла розпусти. Проте після того, як він визнав себе винним у примушенні до проституції неповнолітніх дівчаток з дитячого будинку в Петербурзі, справа була перекваліфікована на статтю секс-туризм. За даними слідства, Могилянський в 2002-2004 роках вступав у змову з низкою осіб для створення в Росії протизаконної мережі надання сексуальних послуг. Його спільники були засуджені в 2004 році на батьківщині до тривалих термінів позбавлення волі.

Затримати злочинця американським правоохоронним органам допомогли колеги з Росії. 

УНІАН

Категория: світ | Просмотров: 633 | Добавил: onok | Теги: проституція, кримінал, покарання, суд, Андрій Могилянський, мільйонер, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]