Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » Ратушняк поскаржився, що Литвин ним користувався
15:35
Ратушняк поскаржився, що Литвин ним користувався
Так, вийшов. І зробив це з великим задоволенням і з почуттям очищення", - сказав він у коментарі, який наводить видання "Публічні люди".

Він пояснив своє рішення тим, що Литвин ним "просто користувався".

"Розмова відбулася. Розмова про те, що він мною користувався, починаючи з 2002 року, коли на голову обирався і Медведчук із Суркісом "ламали" тоді парламент, і, закінчуючи створенням місцевого відділення партії і його утриманням протягом 5 років. Тобто - людина просто мною користувалася. А зворотний рух був "нульовий", - розповів Ратушняк.

"У Литвина так побудована організація, що він із братом має бути на роботі, два олігархи повинні нормально жити, а всі інші в нього – худоба. Він і розмовляє з людьми як з худобою", - сказав він.

"Просто проект працевлаштування в братів Литвиних закінчився. Я бажаю йому всього самого найкращого. Нехай йде своєю дорогою. Але це не мій шлях. І якщо він мене захищав, то йому спасибі. Я теж готовий виступити на його захист у майбутньому, якщо це знадобитися", - додав Ратушняк.

Він також зазначив, що "це не виправдує його (Литвина) участь у політичних квотах".

"Адже по вертикалі від його квоти в області стоять кадри Балоги і Партії Регіонів. Тобто його партійці – така отара для біганини на виборах. Він, можливо, має на це право, але я не хочу бути серед цих "баранів", - сказав Ратушняк.
Категория: політика | Просмотров: 641 | Добавил: onok | Теги: підтвердження, заява, Володимир Литвин, Сергій Ратушняк, Народна партія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
0  
1 Gogo   (16.09.2009 16:23) [Материал]
Он не достоин быть в партии Литвина. плохо что Пукача арестовали, а то он бы по лесам покатался бы, как С. Слобода (ua-reporter.com) в свое время.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]