Главная » 2009 » Ноябрь » 7 » «Проект держбюджету-2010 нереальний»
08:36
«Проект держбюджету-2010 нереальний»
Арсеній ЯценюкНародний депутат України Арсеній Яценюк вважає, що законопроект Про державний бюджет України на 2010 рік, розроблений Кабінетом Міністрів, є нереальним. Його ухвалення парламентом буде нічим іншим, як передвиборною агітацією. Таку думку він висловив в інтерв’ю парламентським журналістам у п’ятницю, 6 листопада.

Нагадаємо, що питання розгляду проекту Держбюджету-2010 включено до порядку денного сьогоднішнього засідання Верховної Ради.

«Для того, щоб розглядати проект бюджету на 2010-й, треба знати реальний стан бюджету поточного року, а його не знає ніхто», – зазначив Арсеній Яценюк. Політик вважає, що уряд має прозвітувати про виконання державного бюджету на 2009-й.

За його словами, на рахунках казначейства позавчора було 3,5 мільярди гривень. «Цього вистачає на три дні роботи країни», – додав народний депутат. 

У питанні прийняття бюджету в нинішньому варіанті, за його словами, превалює політична мотивація. «Кожна з фракцій буде намагатися перед виборчою кампанією максимально показати те, як вона підтримує своїх виборців і як хоче профінансувати все відразу буквально наступного дня після виборів. Але є й економічна мотивація: грошей немає. Найважливіше, чого не зроблено: чинний уряд не показав і вже ніколи не покаже, де взяти гроші, оскільки кошти МВФ, єдиного джерела, закінчилися», – підкреслив Арсеній Яценюк.
Категория: вибори 2010 | Просмотров: 607 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, бюджет 2010, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]