Главная » 2010 » Май » 5 » Перші кроки «Уряду Змін» Закарпаття успішно зроблено – підготовка напрямку «Чисте довкілля» добігає завершення
10:23
Перші кроки «Уряду Змін» Закарпаття успішно зроблено – підготовка напрямку «Чисте довкілля» добігає завершення

Закарпатський Фронт ЗмінЗакарпатський обласний осередок "Фронту змін”  підсумовує "Декаду  довкілля». Активісти  всіх осередків організовували «круглі  столи» та інші зібрання з метою  висвітлення та пошуку шляхів вирішення  проблемних питань екології нашого краю. Теорію підкріпили практикою, провівши численну кількість акцій з прибирання територій, розчищення джерел та збереження унікальних пам’яток природи Карпатського краю.

"Практично  неможливо осягнути користь від  виконаної роботи, адже в кожному  районному та міському осередку Закарпатська обласна організація отримала висококваліфікованого  експерта та зробила свій вклад в  очищенні навколишнього середовища, - розповідає заступник керівника  "Школи влади” у Закарпатській  області Тарас Гайдук . - Кожен з активістів відчував себе частиною одного злагодженого механізму, який активно робить великі кроки до покращення життя суспільства”.

 Приємно  відзначити, що окрім активістів  та волонтерів "Фронту змін”,  які брали участь у прибиранні  території стадіону «Меблевик»  в м.Берегово, Ужгородської дитячої  залізниці в обласному центрі, розчищенні мінерального джерела  на Свалявщині, висадки дерев  та квітів на Міжгірщині, ініціативу  партійців підтримали місцеві  жителі і туристи.

Добре починання  не залишилося поза увагою влади. Так  на Хустщині міський та районний осередки "Фронту змін” провели «круглий стіл», на який запросили представників  місцевої адміністрації та екологічних  служб, працівників ЖКГ, приватних  підприємців. Під час зібрання піднімалися  важливі питання довкілля, обговорювалися проекти «Школи Влади» з екології. Результатом зустрічі стала домовленість про запуск цеху з переробки сміття, встановлення сортувальних контейнерів  для відходів, організація акції  з ліквідації сміттєзвалища поблизу  заповідника «Долина нарцисів».

 Рахівським  районним осередком також було  проведено аналогічній «круглій  стіл». На нього була запрошена висококваліфікований еколог, начальник відділу пропаганди та екоосвіти Рахівського району, співробітник Карпатського біосферного заповідника Вікторія Бундзяк. Вона чітко окреслила екологічні проблеми краю, допомогла в осмисленні ряду екологічних проблем,  висвітлених через проекти «Школи Влади», та чітко вказала на конкретні кроки щодо їх вирішення.

Підсумовуючи  "Декаду довкілля”, голова Закарпатської  обласної організації політичної партії "Фронт змін” Роберт Бровді відзначив: "Це дійсно корисна і потрібна суспільству справа. Дбаючи про довкілля, ми, в першу чергу, піклуємося про майбутнє краю. Завершити першу "Декаду довкілля” ми вирішили ще кількома акціями - це прибирання території Ужанського заповідника та дитячий конкурс малюнків «Збережемо красу Карпат». Тож усіх небайдужих до чистого майбутнього Закарпаття запрошуємо до співпраці”.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 578 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, Декада довкілля, Тарас Гайдук, Закарпаття, Фронз змін, Школа влади, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]