Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » Оніщук: ОПЗ - належить державі
19:14
Оніщук: ОПЗ - належить державі

Одеський припортовий належить державі. Про це заявляє міністр юстиції Микола Оніщук. Він також стверджує, що комісія з приватизації підприємства, скасувавши результати торгів - діяла на основі закону. Тим часом, заступник генпрокурора Тетяна Корнякова заявила, що наразі немає підстав для порушення кримінальної справи щодо процедури продажу Одеського припортового заводу. Напередодні після спроби продажу ОПЗ Президент заявив, що вимагатмие вивчення дії чиновників, причетних до приватизації. У генеральній прокуратурі кажуть - такого зверення від Віктора Ющенка іще не отримували.

Напередодні у фонді держамайна відбувся аукціон із продажу Одеського припортового заводу - одного з лідерів хімічної промисловості і монополіста на ринку перевантаження хімії. В аукціоні брали участь три компанії. При стартовій ціні в 4 мільярди гривень перемогла Нортіма, наближена до бізнесмена Ігоря Коломойського, яка дала 5 мільярдів. Однак замість того, щоби призначити компанію власником ОПЗ комісія з приватизації визнала конкурс недійсним. У діях учасників аукціону побачили ознаки змови.  Прем'єр Тимошенко заявила що до зриву конкурсу призвели дії Президента Ющенка та українських судів.
 
Категория: Україна | Просмотров: 632 | Добавил: onok | Теги: скасування, Оніщук, комісія, ОПЗ, законність, заява, державна власність | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]