Главная » 2010 » Март » 12 » Охорона "Арена-сіті" 40 хвилин жорстоко била відвідувачів
11:24
Охорона "Арена-сіті" 40 хвилин жорстоко била відвідувачів

Охорона київського розважального клубу "Арена-сіті" жорстоко побила двох відвідувачів, у яких не вистачило 15 гривень, щоб розплатитися за випивку.

"Близько опівночі ми прийшли в клуб на дискотеку, у нас був замовлений столик. Взяли по 50 грам коньяку. Коли кинулися розплачуватися, виявилось, що в гаманці не вистачає 15 грн. Пояснили барменові, що зараз друг підвезе гроші, але він навіть слухати не захотів і одразу ж викликав охорону", - розповів Дмитро Череповський, який відпочивав зі своїм товаришем Володимиром Солодовниковим.

Череповський досі в клінічній лікарні N17 міста Києва лікує наслідку побиття, Солодовников вдома на лікарняному.

"Прийшли семеро великих хлопців, взяли відвідувачів у щільне кільце і понесли в "нульовку" - кімнату, де немає відеокамер. Без церемоній зв’язали нам руки і ноги скотчем. Обмотавши собі руки рушниками, почали жорстоко бити. На мене сіли зверху, розтягнули ноги-руки, зламали ребро, яке прокололо легеню. Так продовжувалося хвилин 40. Потім нас перенесли в якийсь підвал і там продовжили побиття", - доповнив свою розповідь Череповський.

Врятував чоловіків міліційний патруль, що проходив повз, який відреагував на крики постраждалих.

Міліціонери всіх відвезли в Печерське РУВС. Там у охорони клубу взяли відбитки пальців і відпустили. Постраждалих направили в лікарню.

В "Арені-сіті" кажуть, що цей випадок єдиний. Мовляв, проводять з охороною тренінги щодо поводження з клієнтами, а за випадки застосування сили штрафують або звільняють. А взагалі за правилами: якщо клієнти не розплачуються, їх виводять на вулицю.

Чи заводити кримінальну справу за фактом побиття чи ні покаже судмедекспертиза. Триває слідство.

Газета по-Киевски

Категория: Україна | Просмотров: 467 | Добавил: foto-uzh | Теги: 15 гривень, Україна, побила, охорона, Арена-СІТІ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]