Главная » 2010 » Февраль » 22 » Не виключено, що Коломойський побився об заклад – Горбач
12:20
Не виключено, що Коломойський побився об заклад – Горбач

Шансів виграти цей позов у Коломойського немає, адже ця виборча система є конституційною і законною. Про це зазначив ГАРТу політичний аналітик Інституту євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач.«Це екстравагантний вчинок, одного з найекстравагантніших українських олігархів, який звертається через свого представника до КСУ з проханням роз‘яснити відповідність виборчої системи Конституції – каже він. – Зрозуміти мотивацію Коломойського важко. Не виключено, що він побився об заклад на якісь символічні гроші. Як, свого часу, він те робив з іншим екстравагантним політиком і бізнесменом Бродським».

Горбач зазначає, що Коломойський цим зверненням потрапив у спільні очікування, оскільки пропорційна виборча система із закритими списками себе у значній мірі дискредитувала. Можливо, це якийсь спосіб здобути прихильність серед виборців, оскільки він піднімає це питання.

Категория: політика | Просмотров: 510 | Добавил: foto-uzh | Теги: Коломойський, шанси, Украина, Политика, позов | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]