Главная » 2009 » Октябрь » 27 » На Закарпатті стартують "Сезони мистецтва"
09:03
На Закарпатті стартують "Сезони мистецтва"

Управління культури ОДА, Управління освіти ОДА, Управління у справах молоді та спорту ОДА, Благодійний фонд „Вільна сцена” презентують: культурно-освітню акцію „СЕЗОНИ МИСТЕЦТВА”, яка включатиме до себе сезонні акції – „Золота осінь” – до неї входять: день театру, день музики, день танцю, де будуть представлені кращі взірці професійного мистецтва, а також будуть збиратися  заявки на участь в конкурсі. Отже, якщо ви вмієте співати або танцювати або мрієте про сцену – то вам саме до нас!

 

Взимку  пройде наступна акція – „Чарівниця Зима”, на протязі якої по всім районним центрам пройдуть новорічні бали, а також пройдуть консультації щодо підготовки до конкурсу.

 

До весняної частини акції „Весна-красна” входять знову ж–таки день театру, день музики, день танцю, а також районні етапи конкурсу;

 

До акції „Літо-фест” входить заключний етап обласного конкурсу з підведенням підсумків та визначенням переможців, за участю яких наступного сезону будуть проведені Гала-концерти .

Отже, дозвольте презентувати в рамках культурно-освітньої акції

„СЕЗОНИ МИСТЕЦТВА”!

 

–На ДЕНЬ ТЕАТРУ цього разу   буде представлена нова вистава театру ––„БАВКА” – драму „Лісова пісня” Лесі Українки.

–На ДЕНЬ МУЗИКИ -  Камерний хор „Кантус”

–На ДЕНЬ ТАНЦЮ – Хореографічний колектив „Корпорація друзів”.
 

 

Категория: Закарпаття | Просмотров: 568 | Добавил: onok | Теги: конкурс, Закарпаття, Сезони мистецтва, культурно-освітня акція | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]