Главная » 2009 » Декабрь » 23 » На Закарпатті платники податків відсудили в податківців понад 50 млн грн
10:18
На Закарпатті платники податків відсудили в податківців понад 50 млн грн
22 грудня 2009 року в Ужгороді відбулося чергове засідання Громадської ради при ДПА у Закарпатській області. Відкрив засідання та ознайомив присутніх із порядком денним голова Громадської ради Василь Рябич.
Про це "PRESS-КАРПАТ" повідомили в ДПА в Закарпатській області.

Про результати розгляду у судах справ за позовами податкових органів та платників податків розповів начальник юридичного управління ДПА у Закарпатській області Олександр Рогаль. У цілому з усіх категорій справ, розглянутих у 2009 році, на користь ОДПС вирішено 837 справ (в т.ч. немайнові спори) на суму 167,7млн.грн., що становить 88,2% від кількості та 76,8% від суми розглянутих судами справ. З них по 689 справах на суму 93,4млн.грн. винесені остаточні рішення.

На користь платників податків за 11 місяців поточного року вирішено 112 справ на суму 50,5млн. грн., з них по 25 справах на суму 4,6 млн. грн. провадження закінчено (винесені остаточні рішення). Із загальної кількості справ за позовами платників податків майже 80% складають справи про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень по донарахованих сумах податків за наслідком контрольно-перевірочної роботи та адміністрування податків.

Із змінами податкового та валютного законодавства, внесеними згідно з Законом України "Про внесення змін до деяких законів України з метою подолання негативних наслідків  фінансової  кризи" присутніх ознайомила в.о.начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян облДПА Єва Мойшевич. Члени Громадської ради також отримали інформацію про результати кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2008 році. 

Голова правління територіального відділення Асоціації платників податків України Марта Волощук розповіла про законопроекти щодо застосування спрощеної системи оподаткування з порівнянням діючої спрощеної системи із запропонованими  змінами.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 577 | Добавил: foto-uzh | Теги: ДПА, Закарпаття, податки, громадська рада | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]