Главная » 2009 » Ноябрь » 16 » На Закарпатті безробітних задіяли на благоустрої пам'ятників і меморіалів загиблим воїнам
10:07
На Закарпатті безробітних задіяли на благоустрої пам'ятників і меморіалів загиблим воїнам
картаНаприкінці жовтня на Закарпатті відзначалася 65-та річниця визволення Закарпаття від фашистських загарбників. Відповідною постановою Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. №1006 внесені зміни до Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, відповідно до яких пріоритетним видами оплачуваних громадських робіт визначено упорядження меморіалів, пам'ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни. Вшановуючи пам'ять односельчан-добровольців Радянської Армії, які загинули на фронтах Великої Вітчизняної війни, майже в кожному селі Мукачівського району встановленні пам'ятники, меморіальні дошки.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" в Закарпатському регіональному центрі зайнятості, у вересні-жовтні активізувалися роботи з благоустрою території біля пам’тників загиблим воїнам, братських могил та інших місць поховання. Так, на такі роботи спеціалісти Мукачівського районного центру зайнятості направили 13 безробітних. Роботи проводились у Новодавидківській, Верхньокоропецькій, Великолучківській, Павшинській, Жнятинській сільських радах. У Страбичові безробітні впорядкували територію навколо Братської могили радянських воїнів, які загинули в боях за визволення села, та біля пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам.
У селі Дерцен безробітні залучались до робіт, які проводяться по створенню меморіального парку "Європейський парк Примирення", будівництво якого відбувається в рамках заходів, передбачених українсько-угорською Декларацією "Спільна пам`ять заради майбутніх поколінь".
Категория: Закарпаття | Просмотров: 591 | Добавил: foto-uzh | Теги: центр зайнятості, безробітні, Мукачівський район, фашистський | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]