Главная » 2010 » Январь » 5 » На закарпатській Міжгірщині майбутніх швачок вчили шити жіночу сорочку з елементами місцевої вишивки (ФОТО)
18:07
На закарпатській Міжгірщині майбутніх швачок вчили шити жіночу сорочку з елементами місцевої вишивки (ФОТО)
На закарпатській Міжгірщині майбутніх швачок вчили шити жіночу сорочку з елементами місцевої вишивки (ФОТО)
У Міжгірському професійному ліцеї відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників швейного профілю на тему "Удосконалення комплексно-методичного забезпечення професій швачка, оператор швацького устаткування, вишивальниця відповідно до Державних стандартів ПТО".

На засіданні було розглянуто багато питань. Одним з таких питань було відвідування фрагменту уроку виробничого навчання на тему "Виготовлення жіночої сорочки з елементами вишивки Міжгірського району". Урок був інтегрованим і проводили його майстер виробничого навчання Красняник Леся Пилипівна та викладач спецдисциплін Мороз Віталія Михайлівна. На даному уроці прослідковується впровадження інноваційного проекту: "Відродження народних художніх ремесел, звичаїв і традицій , старовинної верховинської кухні в умовах інтенсивного розвитку туристичного рекреаційного комплексу Міжгірщини" навчального закладу в навчальний процес. На уроці виробничого навчання, що проводився у формі ділової гри "Аукціон ділових пропозицій", учениці шили жіночу сорочку з елементами вишивки Міжгірщини.

Урок проводився з використанням мультимедійного центру, був насиченим і цікавим.

На закарпатській Міжгірщині майбутніх швачок вчили шити жіночу сорочку з елементами місцевої вишивки
 
Категория: Закарпаття | Просмотров: 692 | Добавил: foto-uzh | Теги: швачки, Закарпаття, Міжгір’я | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]