Главная » 2009 » Сентябрь » 12 » На Театральній площі забагато шуму
14:50
На Театральній площі забагато шуму
Найсонячніше місце в Ужгороді, улюблене місце нашої дітвори, літніх людей та міських голубів перетворилося на гучне, незатишне. Колись тихе і миле, воно приваблювало людей різного віку, які могли присісти на лавочку, помріяти, відпочити, подихати свіжим повітрям та послухати «мелодійні» хвилі Ужа. Зараз вже того немає, бо спокій і тишу порушує з динаміків гучна музика, що не дає можливості почути всю красу природи. Вигуки з екрану, розраховані напевно на людей з погіршеним слухом чи «заткнутими» тампонами вуха. 
А ті люди, що добре чують, посидівши трохи на лавицях на набережній на Театральній можуть запросто оглухнути від такого шуму, який пронизує ціле тіло і «зупиняється господарювати» у сірій рідині, яку ми називаємо мозок. Посидіти у такому місті майже неможливо. Навіть мирні голуби втікають від такого «галаману». А колись вони «гралися» з дітьми і приносили спокій і радість не тільки відпочиваючим на лавицях, але й тим, хто проходив через площу. 
У наше сьогодення музика настільки голосна, що неможливо людям розмовляти між собою. Це вказує на те, що на площі Театральній панує «глухоманія» і «крик диких джунглів». 
Володимир ФЕДИНИШИНЕЦЬ,
 Тетяна ГОРЯНКА
 



Категория: Ужгород | Просмотров: 659 | Добавил: onok | Теги: гучна музика, площа Театральна, Ужгород, центр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]