Главная » 2009 » Ноябрь » 23 » На Львівщині сьогодні «Форд» зіткнувся з автобусом «Школярик»: загинуло 4 людини. Доповнено
14:49
На Львівщині сьогодні «Форд» зіткнувся з автобусом «Школярик»: загинуло 4 людини. Доповнено

Сьогодні, 23 листопада, близько 8.00 у с. Нагірне Сколівського району Львівської області водій автомобіля «Форд» не впорався з керуванням і зіткнувся з автобусом «Школярик», який у той час об’їжджав села району, збираючи дітей до шкіл. В результаті ДТП загинуло 4 людини, одна людина травмована. Про це у коментарі PRESS-КАРПАТ повідомив керівник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.

На щастя, у той час в автобусі ще не було дітей, але вже відомо, що 4 чоловіків загинуло на місці аварії, ще одного госпіталізовано у реанімацію ЦРЛ Сколівського району у важкому стані.

Автомобіль, який скоїв ДТП, зареєстрований в Чехії.

Серед чотирьох загиблих у ДТП – двоє рідних братів, їхній третій брат – у реанімації. Ці троє братів та четвертий загиблий – мешканці Закарпатської області.

Водій «Школярика» серйозних травм не отримав і не був госпіталізований.

Категория: ДТП | Просмотров: 689 | Добавил: foto-uzh | Теги: дтп, форд, 4 людини, Школярик, Автобус, загинуло, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]