Главная » 2009 » Сентябрь » 17 » На "Донбас Арені" розпочали організацію екскурсій по стадіону
08:48
На "Донбас Арені" розпочали організацію екскурсій по стадіону
"Донбас Арена" відкриває "Тури по стадіону". Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на прес-службу стадіону, першими відвідати унікальну спортивну споруду в Донецьку зможуть власники сезонних абонементів. "Донбас Арена" буде в їх повному розпорядженні з 18 вересня по 8 жовтня. 

Продаж квитків почнеться вже завтра, 17 вересня. Потім цей сервіс стане доступним для всіх бажаючих. Екскурсії по "Донбас Арені" проводитимуться щодня. Квитки необхідно купувати в касах стадіону не пізніше, ніж за 15 хвилин до початку екскурсії. За 10 хвилин до початку туру біля входу в музей гостей "Арени" зустрічатиме екскурсовод у спеціальній оранжевій формі. Відвідувачам запропонують декілька екскурсійних програм. У ході "Туру по стадіону" протягом години гості побувають у чаші "Донбас Арени", приміщеннях для футболістів і офіційних представників команд, дізнаються про основні факти і функціональні особливості стадіону. 

Кожний бажаючий незабаром зможе потрапити і на спеціальний "Міні-тур", який проводитиметься тільки в дні матчів, - це скорочений варіант екскурсії тривалістю 40-45 хвилин. Крім того, у вихідні дні, якщо не заплановано футбольні матчі, для гостей "Донбас Арени" тур проводитиме один з ветеранів донецького клубу. Група повинна складатися не менш як з 10 осіб. 

Діятиме і спеціальна програма для організованих груп школярів, що включає ігрові елементи. Для людей з обмеженими фізичними можливостями розроблено "Спеціальний тур". Він проводитиметься один раз на тиждень. Кожний учасник такого туру може взяти з собою ще двох супроводжуючих. Максимальна кількість учасників з усіма супроводжуючими - 20 осіб. 

Для VIP-гостей розроблено цілий пакет екскурсійних послуг (відвідування ресторану і ланч на стадіоні). Щоб стати учасником цього туру, необхідно подати попередню заявку, згідно з якою узгоджуються умови "Індивідуального туру" й обираються об'єкти відвідування. 
УКРІНФОРМ

Категория: Україна | Просмотров: 593 | Добавил: onok | Теги: стадіон, донецьк, екскурсії, Донбас Арена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]