Главная » 2009 » Сентябрь » 18 » Миколаївський «ФРОНТ ЗМІН» організував футбольний турнір імені Миколи Чертіліна
13:43
Миколаївський «ФРОНТ ЗМІН» організував футбольний турнір імені Миколи Чертіліна

Фронт ЗмінУ смт Врадіївка Миколаївської області відбувся футбольний турнір, організований Миколаївською обласною громадською організацією «ФРОНТ ЗМІН» за підтримки ФСТ «Колос» та районного управління у справах сім'ї, молоді та спорту. У ньому взяли участь десять команд.

Мета цього заходу – розвиток і підтримка аматорського футболу в районах Миколаївської області. Спортивний стадіон «Колос», де проходили змагання, свого часу побудував житель селища спортсмен Микола Чертілін, який понад 20 років очолював ФСТ «Колос». У 1995 році він пішов з життя. Йому і був присвячений нинішній турнір.

Миколаївську команду представляли одинадцять молодих активістів «ФРОНТУ ЗМІН» – студенти миколаївських вузів. У складі інших команд були учні Врадіївський шкіл та ліцею, а також молоді співробітники Врадіївського райвідділу міліції.

Команди в чесній боротьбі змагалися за Кубок чемпіона. В результаті до фіналу вийшли команда «ФРОНТУ ЗМІН» та Врадіївська ЗОШ № 1. Із рахунком 5:3 перемогу здобула команда «ФРОНТУ ЗМІН» з Миколаєва, друге місце посіла команда ЗОШ № 1, а третє – ДЮСШ смт Врадіївка.

«Змагання було дуже захоплюючим, – розповідає один із« фронтовиків »Олександр Максименко. – Такі турніри пропагують здоровий спосіб життя, що сьогодні дуже актуально для сучасної молоді. Ми постараємося, щоб такі спортивні заходи стали традицією і відбувалися якомога частіше»


Категория: спорт | Просмотров: 719 | Добавил: foto-uzh | Теги: Миколаїв, Футбол, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]