Главная » 2010 » Март » 12 » Київський апеляційний суд задовольнив позов Рахункової палати до Тимошенко
10:21
Київський апеляційний суд задовольнив позов Рахункової палати до Тимошенко

Рахункова палата захистила на суді свою ділову і професійну репутацію, повідомляє прес-служба Рахункової палати.Апеляційний суд м. Києва 11 березня задовольнив апеляційну скаргу Рахункової палати на рішення Печерського суду від 3 грудня 2009 р. щодо позову Рахункової палати до прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко про захист ділової і професійної репутації Рахункової палати.

Апеляційний суд визнав обвинувачення Ю.Тимошенко в узятті хабарів керівником Рахункової палати такими, що не відповідають дійсності і належать спростуванню.

Як повідомлялося, 7 жовтня 2009 р. після виступу голови Рахункової палати В.Симоненка на Пленарному засіданні п'ятої сесії Верховної Ради України VI скликання з питання про виконання державного бюджету України за перше 2009 року, Ю.Тимошенко звинуватила голову Рахункової палати в тому, що "він низько впав і втратив свою душу за хабарі”.

Рахункова палата, вважаючи, що поширена інформація на той час прем'єр-міністра Ю.Тимошенко є недостовірною, негативною і такою, що принижує ділову і професійну репутацію Рахункової палати, 8 жовтня 2009 р. звернулася до Печерського районного суду з позовом про спростування звинувачень та захист права, ділової і професійній репутації. Суд ухвалив рішення залишити позов Рахункової палати без задоволення.

Категория: Україна | Просмотров: 452 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, суд, Киев, позов | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]