Главная » 2010 » Февраль » 25 » Київ побачить кращі фотографії світу
11:26
Київ побачить кращі фотографії світу
З 25 лютого по 21 березня у київській міській галереї мистецтв "Лавра" відбудеться виставка "World Press Photo", на якій будуть представлені кращі фотографії світу в медіа за 2009 рік.Ця виставка завершує турне фотографій 2009 року у світі, повідомляють організатори.Конкурс "World Press Photo" проводиться вже 52 роки, його виставки стали найрейтинговішою подією у світовій фотографії.

У "Лаврі" будуть представлені 199 фотографій в 10 номінаціях: Новини, Сучасні питання, Загальні новини, Повсякденне життя, Люди в новинах, Портрети, Спорт, Мистецтво і розваги, Природа, Особливі події в спорті.

У конкурсі 2009 року взяли участь 24 фотографи від України, імена яких відзначені в каталозі. На виставці будуть представлені фотографії 62 лауреатів конкурсу із понад 20-ти країн, що співпрацюють з найкрупнішими світовими виданнями: "Нью-Йорк тайм", "Асошиейтед прес", "Ле Монд", "Франс прес", "Сіньхуа", "Ханч джоу", "Рейтер", "Контрасто", "Лайф" та інші.

У дні роботи виставки пройдуть день міжнародного видавництва в Україні з питань фотографії; круглий стіл з питань розвитку фотографії в Україні і презентація міжнародного фестивалю фотографії "Київфотоком"; лотерея для відвідувачів виставки з призами від організаторів, партнерів виставки, видавництв, виробників фото та електронного обладнання.

На  виставці відвідувачам також будуть запропоновані каталоги виставки "World Press Photo", книги, збірки журналів з фотографії, сувенірна продукція.

"Українська правда. Київ"

Категория: культура | Просмотров: 725 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, Конкурс World Press Photo, фото, Киев | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
0  
3 Blenoruntee   (02.11.2012 05:57) [Материал]
http://www.sarvajal.com - viagra

0  
2 Bolelance   (25.10.2012 13:33) [Материал]
http://gfkdjghfkgjjkhj.com - gfkdjghfkgjjkh

0  
1 Mocafrach   (21.10.2012 14:39) [Материал]
Попробую объяснить в двух словах.
Каждый из нас не неднократно сталкивался с ситуацией,
когда вынуждены заново инсталлировать Windows.
Уверен, что для всех это ситуация неприятна,потому-что:
- инсталляция занимает почти 2 часа;
- после установки Windows
необходимо инсталлировать много
программ, которые используются на компьютере.
Так вот, чтобы избежать этих ненужных моментов
помогает создание образа системного диска.
Как мы будем делать образ диска?
С помощью программы http://www.noutboom.ru - Acronics True Image.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]