Главная » 2010 » Февраль » 24 » Хто очолить Секретаріат, знає тільки Янукович – Герман
10:44
Хто очолить Секретаріат, знає тільки Янукович – Герман

Хто очолить Секретаріат президента з’ясується в четвер, повідомила народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман.

Депутат відзначила, що особисто не претендує на пост глави СП. «Такої ймовірності не існує. Я не раз заявляла, що мене не цікавлять посади. Я йшла до перемоги для того, щоб мати колосальну моральну сатисфакцію», - наголошує вона.

Також Герман заявила, що тільки новообраний президент Віктор Янукович знає, хто очолить його секретаріат: «Я думаю, ми про це довідаємося у середу, а може, у четвер».

Зокрема, політик зазначила, що Янукович «буде дуже суворий до свого оточення і до людей, які будуть працювати з ним». «Думаю, що можуть бути дуже несподівані призначення. І, знаючи Віктора Федоровича, я думаю, що призначення будуть несподівані», - заявила вона.

Відповідаючи на питання щодо можливого приїзду на інавгурацію президента Росії Дмитра Мєдвєдєва, Герман зазначила, що на церемонії «буде багато приємних несподіванок, і рівень представництва гостей зі Сходу та Заходу буде достатньо високий».

Також, коментуючи заяву партії «За Україну» про те, що новообраний президент має отримати благословення предстоятелів всіх українських церков, Герман сказала: «Вимагати від нього, щоб він бігав по церквах, як Юлія Володимирівна, коли їй було треба – несправедливо».

за матерiалами: ГАРТ
Категория: політика | Просмотров: 550 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, Ганна Герман, Политика, секретариат президента | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]