Главная » 2009 » Октябрь » 1 » Ющенку можуть ввести діоксин... навмисне
11:04
Ющенку можуть ввести діоксин... навмисне
Доза буде безпечною, однак зроблять це для того, аби збити з пантелику слідчих. Таку заяву напередодні оприлюднила тимчасова слідча комісія парламенту, котра вивчає справу про отруєння кандидата в президенти. Її члени припустили, що зроблять це напередодні публічної здачі аналізів Віктора Ющенка. Таким чином, мовляв, справу спробують сфальсифікувати. Парламентські слідчі кажуть, що впродовж цього року проводились таємні досліди з визначення безпечної дози діоксину для людини. Про це, нібито, конфіденційно говорять лікарі.
 
На небезпечний крок Президента може штовхнути бажання заробити додаткових кілька балів напередодні виборів, закидають парламентарі. Втім, якщо Вікторові Ющенку і введуть дозу діоксину, то визначити чи він в крові з 2004 року, а чи віднедавна зможе сучасна токсикологічна наука. Яка з точністю визначить чи 5% небезпечної речовини у крові Ющенка залишкові чи нововведені.
Нагадаємо, раніше Генеральний прокурор заявив, що сумнівів у замаху на Віктора Ющенка немає. Його отруїли діоксином. Чутки про сфальсифіковану справу вже не вперше поширюють окремі політики.
 
Категория: персона | Просмотров: 604 | Добавил: onok | Теги: Припущення, ющенко, діоксин, отруєння, слідчі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]