Главная » 2009 » Декабрь » 30 » Юні кікбоксери визначали найкращих
10:26
Юні кікбоксери визначали найкращих

Маленькі бійці віком від 6 до 14 років в неділю 27 грудня в ужгородському спортивному клубі "Іппон" змагалися за звання кращого кікбоксера Закарпатської області.

Як повідомили організатори змагань, цей дитячий чемпіонат   -  найстаріший у всій Україні, він навіть занесений до календаря національної федерації кікбоксингу України. На Закарпатті він проводиться уже 17-й рік поспіль. Минулорічні змагання відзначалися приїздами учасників з інших областей та країн, зокрема з Угорщини та Азербайджану. На жаль, через обмежене фінансування та карантин, оголошений у деяких областях України, на цьому турнірі таких гостей не було.

Для того, щоб взяти участь у Кубку, потрібно було займатися кікбоксингом не менше 3-х місяців. Змагання ж проводились по вікових групах серед хлопчиків від 6 до 9 років –  бій у семі-контакті та від 10 до 14 років – лайт-контакт.

Всі учасники змагань отримали солодкі подарунки від організаторів та медалі, тому переможених тут не було – тільки переможці. Судді ж найкращими командами назвали спортсменів з ужгородського та мукачівського клубів "Іппон" та "Файт", бійців з Мукачівського та Ужгородського району.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 566 | Добавил: foto-uzh | Теги: змагання, спортсмени, Закарпаття, Кубок, кікбоксинг | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]