Главная » 2010 » Февраль » 12 » Януковича запрошують до Брюсселя
11:32
Януковича запрошують до Брюсселя

Президент Європарламенту Єжи БУЗЕК привітав Віктора ЯНУКОВИЧА з обранням главою Української держави.

Про це власному кореспонденту УНІАН у Брюсселі повідомили у прес-службі Президента Європарламенту.

"Європейський парламент сподівається на спільну роботу з вами над посиленням відносин Україна-ЄС та просуванням політики Східного партнерства”, - написав Є.БУЗЕК у своєму посланні В.ЯНУКОВИЧУ.

Президент Європарламенту зазначив, що український народ може пишатися тим, що вибори в цілому були проведені вільно і чесно. Водночас, за словами Є.БУЗЕКА, хоча нинішні вибори і продемонстрували певне покращення, окремі проблеми, на які звернули увагу? в тому числі й міжнародні спостерігачі, залишаються.

"Я вірю, що нове керівництво країни під вашим головуванням зверне увагу на стурбованість, висловлену спостерігачами, нормами стосовно фінансування виборчої кампанії та потреби уніфікованого виборчого законодавства”, - написав Президент Європарламенту.

Є.БУЗЕК закликав В.ЯНУКОВИЧА до створення довіри та посилення співпраці з усіма політичними силами в країні з метою здійснення необхідних соціально-економічних, судової та конституційної реформ та подальшого просування України шляхом європейської інтеграції.

"Думаю, ви погодитеся зі мною, що на фоні економічного спаду, зростання енергетичної небезпеки та соціальної вразливості Україні вкрай потрібна політична стабільність та національна єдність”, - написав Президент Європарламенту.

Є.БУЗЕК також запросив В.ЯНУКОВИЧА відвідати Брюссель.

Як повідомляв УНІАН, за попередніми даними Центральної виборчої комісії В.ЯНУКОВИЧ у другому турі виборів набрав 48,95% голосів виборців, Юлія ТИМОШЕНКО – 45,47%.

 

постiйна адреса статтi: http://www.unian.net/ukr/news/news-362445.html
Категория: політика | Просмотров: 555 | Добавил: foto-uzh | Теги: Янукович, Украина, Политика | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]